Общее·количество·просмотров·страницы

11 нояб. 2012 г.

Листи собі.

Після Українаської Школи Молодого Політика ми всі (учасники) писали листи. Листи собі через рік. Я знайшов такий лист та прочитав його.

Доброго дня, М21 та Ілля з майбутнього!
Минув рік, як я вже закінчив УШМП 6 (Українську школу молодого політика). В мене є нестримне бажання поділитися з вами тим, що я й досі пам'ятаю усі ті палаючі очі усіх випускників.
За рік я виріс. Виріс у своїх очах, в першу чергу, в очах моїх рідних та близьких. Я досі займаюся громадською діяльністю. Може хтось скаже, що моя робота не дуже пов'язана з цими добрими та красивими словами, але праця із людьми та бажання в мене допомагати їм символізує для мене саме громадську діяльність.
Так хотілося спробувати себе у великій політиці, але я ще досі мала людина з великими амбіціями і досі вірю, що стану крупною соціальною фігурою. Так! Я стану. Я обіцяю. Обіцяю собі. Обіцяю вам, М21!
Дякую за "Школу". Дякую за друзів. Дякую за знання. Рік тому у мене з'явилася 100%-ова впевненість у собі і вже не зникає.
Дякую і за це! Ілля.

24.11.2007 р.

Кілька днів тому я перечитав його та вирішив відповісти...

Привіт тобі, Ілля з 2007-го!
Вже пройшли 5 років. Ти багато чого зробив, багато чого пережив, багато що бачив. Цей досвід для тебе буде неоціненний!
По-перше, ти став грамотніше спілкуватися українською!
По-друге, ти став щасливіший. Розробив багато ідей та допоміг кільком людям.
По-третє, не все сталося так я ти хотів. Світ не дуже приємний та ввічливий. На твоєму шляху будуть зустрічатися і дуже погані люди.
По-четверте, але будуть й добрі, дуже добрі та дуже розумні. Слухай їх! Слухай!
І по-п'яте, але не останнє, тримайся разом з друзями. Ви ще зробите щось дуже велике та значуще! Тепер Я тобі обіцяю.
А взагалі, дуже дякую, що вірив у мене, що вірив у себе. Ти особливий. Думай про це, але не зазнавайся, адже ще дуже багато працювати. Я й зараз не зупиняюся, хоч громадській діяльності приділяю вже значно менше часу. І до речі, вона саме така, така, якою ти собі уявляв громадську діяльність.
Ми ще будемо у політиці. Для цього обов'язково буде час. Чуєш мене, Ілля з 2017-го? Тоді ти не був малою людиною, ти й зараз нею не є. В тебе... мене... нас є ідеї та прагнення. Є сили та воля. Все вийде. Я вірю, я обіцяю.
Дякую тобі, дякую М21, дякую друзям!
До зустрічі.

P.S. Якби ж ти міг це прочитати...

А щоб ви написали собі на 5 років молодшому?


Ілля І

1 комментарий:

  1. У меня тоже где-то было это письмо! Читал где-то год назад!..
    Пост зацепил! Очень! Ушёл рыдать!

    Рысь

    ОтветитьУдалить